` Baan

Mitglieder Menu

Golfend genieten

Onze golfbaan ligt op een steenworp afstand van het drielandenpunt, in het schitterende Zuid-Limburgse landschap. De baan is een ideale uitdaging voor beginnende golfers, maar ze vormt ook een pittig parcours voor de gevorderde speler. U zult goede keuzes moeten maken om alle (water)hindernissen ongestraft te passeren en een goed resultaat te behalen.

We hebben in samenspraak met onze pro een aantal leuke kennismakingsarrangementen samengesteld voor individuele spelers en groepen. Kom samen met ons genieten van de prachtige golfsport op een van de mooiste plekken in Nederland.

Na afloop kunt u in ons clubhuis de echte Limburgse gezelligheid proeven en met collega-golfers alle opgedane ervaringen uitwisselen.

Baanstatus

Baan

open

Driving range

open

Baan

Onze baan is (in principe) iedere dag geopend

Driving range

maandag/vrijdag : 13  – 18 uur

dinsdag/woensdag/donderdag : 9 - 18 uur

zaterdag : 9 - 15 uur

zondag : 13 - 18 uur

Clubhuis

open 10  tot  18 uur  vanaf 30.03.

nieuwe kalender

Find Us on Facebook