` Golfclub

Mitglieder Menu

DE CLUB

Golfclub Hoog Vaals, opgericht op 15 januari 2003, is een kleine maar actieve club met een internationaal ledenbestand.

Wij beschikken sinds april 2005 over de C-status van de Nederlandse Golf Federatie. Dat betekent dat wij een volwaardige Golfclub zijn, met eigen handicapregistratie.

Onze grootste troef is de ontspannen en gezellige sfeer, ook tijdens de vele drukbezochte wedstrijden die we organiseren. Aan die wedstrijden doen regelmatig gasten van het aangrenzende bungalowpark Landal Hoog Vaals mee. Velen kregen bij ons het golfvirus pas goed te pakken.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons clubhuis en op onze golfbaan. Kom samen met ons genieten van alle facetten van deze heerlijke sport, in een intieme setting.

Baanstatus

Baan

open

Driving range

open

Baan

Onze baan is (in principe) iedere dag geopend

Driving range

maandag/vrijdag : 13  – 18 uur

dinsdag/woensdag/donderdag : 9 - 18 uur

zaterdag : 9 - 15 uur

zondag : 13 - 18 uur

Clubhuis

open 10  tot  18 uur  vanaf 30.03.

nieuwe kalender

Find Us on Facebook