Hoe gaat een personal trainer Amsterdam te werk?

Veel Nederlanders gaan dagelijks naar de sportschool en doen daar allerlei verschillende dingen. In Nederland heb je ook veel sportscholen, in elke regio kan je meerdere sportscholen vinden waardoor je ook extra gemotiveerd wordt natuurlijk. Het lijkt voor sommige misschien makkelijk om elke week een paar keer naar de sportschool te gaan, en voor jou is dat misschien ook wel zo. Maar voor een groot deel van de bevolking is het naar de sportschool gaan een lastige opgave. De motivatie om elke week te blijven gaan en gemotiveerd te sporten in de sportschool is voor sommige best moeilijk. Daarom is het voor die mensen slim om hulp te zoeken. Je kan een personal trainer Amsterdam zoeken, deze persoon kan jou erg helpen om gemotiveerd te blijven sporten. Maar een persoonlijke coach is niet alleen een motivatiebron natuurlijk, hij kan je helpen met allerlei verschillende dingen. 

personal trainer in Amsterdam

Het eerste gesprek

Als jij het lastig vind om gemotiveerd te blijven sporten kan je een personal trainer Amsterdam inschakelen. Een personal coach kan je vinden bij je eigen sportschool, maar je hebt ook speciale sportscholen en plekken waar je kan trainen met je coach. Een persoonlijke kan je helpen met allerlei dingen, allemaal in de richting van sporten. Als je gaat beginnen met de persoonlijke trainingen hebben jullie als eerst een intake gesprek. Tijdens dit gesprek hebben jullie het over alle doelen en wensen die jij wilt behalen tijdens de trainingen. Samen stellen jullie reële doelen op doelen op die echt haalbaar zijn, de doelen zijn SMART geformuleerd. SMART geformuleerd houd in dat de doelen specifiek, meetbaar, acceptabel en tijdsgebonden zijn. De doelen worden zo opgesteld zodat jij je doelen snel kan behalen en na een tijd ook echt resultaten gaat zien. 

Verwachtingen?

Als je in zee gaat met een personal trainer Amsterdam heb je natuurlijk een aantal verwachtingen, dingen die je verwacht van jouw coach. Naast het begeleiden en coachen met de oefeningen tijdens de trainingen kun je ook andere dingen vragen. Een personal coach moet kennis hebben over andere dingen dan alleen sporten. Hulp en advies over voeding moet hij jou kunnen geven en daarbij voedingsschema’s geven. Ook over  leefstijladvies moet jouw coach dingen over kunnen vertellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.