Sporten? Deze sporten zijn geweldig!

golf

Sporten is gezond. Maar lang niet iedereen ziet het zitten om in zijn of haar vrije tijd te gaan sporten. En dat kunnen we ons best voorstellen. Sporten kan namelijk heel saai zijn. Bijvoorbeeld als je in je eentje binnenshuis op een loopband sport. Maar er zijn ook genoeg sporten die geweldig zijn. Deze sporten kun je in teamverband uitvoeren, hierdoor ontstaat er automatisch een band met je teamgenoten. In Nederland zijn dit de populairste sporten om uit te oefenen:

Volleybal

Volleybal is een populaire sport in Nederland. De sport telt ruim 120.000 leden. Zowel dames als heren beoefenen deze sport. Tijdens volleybal bouw je conditie op én leer je nieuwe mensen kennen.

Hockey

Ook hockey is een populaire sport in Nederland. In Nederland zijn er ruim 250.000 leden die deze sport beoefenen. Het is een Olympische sport en wij Nederlanders zijn er goed in. Vooral de dames doen het goed. De dames hebben al drie keer goud gewonnen tijdens de Olympische spelen. Benieuwd hoe ver jij het kunt schoppen? In de meeste steden en dorpen in Nederland is wel een hockeyvereniging te vinden!

Golf

Golf doe je meestal met vrienden. Er zijn in Nederland ruim 400.000 mensen die deze sport beoefenen. Golf is een ontspannende sport. Zeker in de zomer is het heerlijk vertoeven op de golfbaan. Ben jij de volgende Tiger Woods?

Zo zie je maar, er zijn genoeg sporten te beoefenen in Nederland. Sporten is goed voor lichaam en geest. Gezien de huidige maatregelen is het wel belangrijk dat je geen griepverschijnselen hebt als je gaat sporten. Heb je verschijnselen? Voer dan eerst een coronatest uit. Hier kun je ook terecht voor een pcr test met certificaat.