Voetbal Wedden op eredivisie en Champions league.

voetbal wedden

Als je wilt gaan voetbal wedden zijn er tegenwoordig een stuk meer mogelijkheden dan voorheen. Dit komt omdat er door nieuwe wetgeving meer websites zijn toegelaten tot de Nederlandse markt. Bij Voetbal247 zetten wij alle sites voor jou op een rijtje, zodat jij kunt kiezen welk platform het beste bij jou past.

Beste voetbal wedden websites

Op dit moment zijn er een stuk of 10 websites waar je kunt wedden op voetbal. Zij hebben allemaal verschillende deals en verschillende kosten. Voor ons is Bet365 een goede betrouwbare aanbieder.

Het grootste voordeel van deze aanbieder is dat zij goede zogenaamde quoteringen hanteren. Dit betekent dat je meer geld kunt verdienen met jouw inleg.

Daarnaast heeft het platform ook een welkomstbonus, waardoor je gelijk wat meer op de balans hebt staan als je begint met wedden op voetbal.

voetbal wedden

Hoe kun je een site het beste beoordelen?

Voetbal wedden sites hebben allerlei verschillende voordelen. Allereerst is het belangrijk dat de website een aanbod heeft dat past bij jouw behoeftes. Zo is het natuurlijk handig dat de website een app heeft, zodat je ook makkelijk op de bank kunt beginnen met inzetten.

Daarnaast hebben verschillende sites ook een zeer uiteenlopend aanbod. Als jij alleen van voetbal wedden houd dan zijn er veel aanbieders die dit kunnen leveren. Als jij ook graag wilt wedden op Formule 1, darts of tennis, dan moet je een groot platform uitkiezen.

Bet365 heeft een zeer groot aanbod met allerlei sporten waarop je kunt inzetten. Daarnaast is het ook mogelijk om Live, tijdens een wedstrijd, in te zetten op jouw favoriete team.

Wat zijn combinaties in voetbal wedden?

Je kunt om hogere winsten behalen als je combinaties maakt. Dit betekent dat je op verschillende wedstrijden tegelijk inzet. Hierdoor komt de totale mogelijke winst hoger uit dan bij het zogenaamde Single Betting.

Voorbeeld: als je op 1 wedstrijd inzet met quotering van 1,21, een tweede met 1,84 en een derde met 5,75, kun je met 10 euro inzet het volgende verdienen: 1,21*1,84*5,75*10= 128,01 euro.

Bij Voetbal247 geven ze wekelijks tips over welke bets een goede kans hebben van slagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.