Welke laars draag je op regenachtige dagen en de laatste trends?

Op regenachtige dagen hangt het kiezen van de juiste schoenen niet alleen af ​​van de stijl, maar ook van het kiezen van het juiste model om je voet niet nat te maken. Kies een herenlaars! Het belangrijkste bij het vinden van de juiste laars is om aandacht te besteden aan het bovendeel, de zool en de constructietechnieken.

1. Kies het leer

De eerste tip is om een ​​waterafstotend leer te kiezen. Het kan rubber of dierlijk leer zijn. Ondanks dat rubber een ondoordringbaar materiaal is, warmt het veel op. Dierenleer daarentegen is bestand tegen water, vooral de gewaxte versies.

2. Juiste zool

Regen of niet, rubberen zolen zijn beter omdat ze meer grip hebben en minder slijten. De rubberen zool maakt de laars echter casual. Bekijk bijvoorbeeld de Eco Rubber-technologie van Sandro Moscoloni, zij hebben het gemaakt om je voeten steviger te maken, het heeft antisliptechnologie.

Kleurrijke regenlaarzen trend

Wie houdt er niet van goede regenlaarzen voor regenachtige dagen? De Havaianas lanceerden de langverwachte collectie regenlaarzen. In navolging van het merkprofiel zijn de modellen kleurrijk, veelzijdig en brengen ze comfort en functionaliteit: als een winter- en regenhavaianas. De dames regenlaarzen zijn geweldig voor die grijze dagen, regenachtig en we weten niet wat we moeten dragen. Gewoon een spijkerbroek en regenlaarzen en dat is alles, beschermd en modieus! Ze beloven supercomfortabel te zijn (ik ben gek om het te proberen) en met levendige kleuren: de laarzen zullen beschikbaar zijn in de hoge versie in blauw, rood, paars en zwart en in het lage model in roze, grijs, lood en aqua groen. De kinderen kregen ook dames regenlaarzen voor hen. De modellen voor de allerkleinsten variëren in blauw, rood, geel, lila met glitters en roze met glitters.

Goe-Tex systeem

Voor laarzen met het Goe-Tex systeem is meer aandacht nodig. Deze producten hebben een geëxpandeerd Teflon-membraan dat de huid laat transpireren en tegelijkertijd de externe ondoordringbaarheid garandeert. Gebruik in dergelijke gevallen alleen de producten die door de fabrikant worden aanbevolen. Deze voorzichtigheid is nodig zodat u de microporiën niet beschadigt, waardoor het zweet gemakkelijker naar buiten kan komen terwijl het vocht van buiten naar binnen wordt geblokkeerd. Een uiterst voordelige en moderne bron voor liefhebbers van avontuurlijke sporten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *